Færge til island

Ikke mange tænker over det, men det er faktisk muligt at sejle til Island med færge, og på den måde få egen bil, motorcykel eller campingvogn med.

Færge til island

Island er et fantastisk sted med masser af vild natur og flotte oplevelser i vente. Langt de fleste vælger at flyve til Island, for derefter at leje et køretøj, når man ankommer på øen. Men det er faktisk også muligt at sejle hele vejen til Island fra Danmark, og på den måde at få egen bil og måske endda campingvogn med til Island. Arter vejret sig, kan det blive en smuk og fredfyldt overfart, hvor du i løbet af en til flere dage (afhængig af afgang) kan fordybe dig i smukke udsigter og måske en god bog.

Du kan komme til Island med færge i sommerhalvåret med det færøske rederi Smyril Line, som i øvrigt sejler mellem Danmark og Færøerne hele året. Smyril Line sejler til Island fra Hirtshals.

I 2003 indsatte Smyril Line Norrøna-færge, som er specielt bygget til at sejle i Nordatlanten. Den kan rumme omkring 300 biler sammen med store mængder fragt til den lettere isolerede ø i det nordlige.

Hvordan booker jeg en færge online mellem Danmark og Island

I skrivende stund ser det ud til, at man ikke kan booke en færgeovergang mellem Danmark og Island online. Flere steder bliver man derfor opfordret til at ringe direkte til rejseselskabet, som så vil oplyse priser og tidspunkter.
Du anbefales derfor at tage kontakt direkte til Smyril Line eller dit vanlige rejseselskab, som kan hjælpe dig videre med bestillingen af en færge til Island.

Se flotte billeder fra Island her.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *