Lav din helt egen fotobog

Lav din helt egen fotobog

Selvom billeder i dag fortrinsvist tages gennem et højteknologisk digitalkamera og efterfølgende lagres på computeren, så er det stadig rart, fysisk at kunne tage billederne frem og se dem igennem – f.eks. ved at bladre i en fotobog. En sådan bog med jeres billeder er særlig nyttig, hvis I gerne vil tage billederne med jer og vise dem til forældre og bedsteforældre, eller lade albummet gå rundt til en fest.

Hvad er en fotobog?

En fotobog er en fysisk bog eller mappe med billeder, som er printet på baggrund af jeres udvalgte billeder. En sådan bog med fotos kan have mange forskellige udseender – og det er bl.a. muligt selv at bestemme rækkefølge og opsætning af de mange billeder, så bogen bliver præcis som ønsket.

Hvordan bestiller jeg en fotobog?

Du kan lave og bestille en fotobog online. Du skal her finde en leverandør og derefter følge guiden på skærmen. Det handler om vælge en række billeder direkte på din computer, uploade (sende) disse til leverandøren af fotobogen, opsætte bogen i et ønsket design (f.eks. ud fra en skabelon), vælge indbinding og andre egenskaber, betale og derefter vente på, at posten kommer med din bog. Der findes både danske og udenlandske firmaer, som specialiserer sig i at fremkalde fotos, lave fotobøger og fotokalendre.

Hvem tilbyder fotobøger?

Som nævnt er der et hav af virksomheder, både i Danmark og udlandet, som tilbyder at lave fotobøger ud fra dine digitale billeder. Hvis vi skal nævne nogle få, så er Pixum, TDC Foto, CeWe og SumoPix. Vil du gerne vide, hvordan kvaliteten af fotobøgerne er, inden du bestiller og betaler, så kan det godt betale sig at søge lidt på nettet efter andre, som har bestilt bøger gennem udbyderne. Her anbefales det at besøge sider som Trustpilot.dk, hvor forbrugere og købere bedømmer den virksomhed, som de har handlet med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *