Lav fotobog online

En fotobog lavet med private billeder er oplagt både som souvenir, gave eller blot til at kunne nyde sine billeder på en nem og hyggelig måde. Man behøver dermed ikke kun få glæde af sine digitale billeder på computeren. Her kan du finde ud af hvor du online kan sammensætte og få trykt din helt egen fotobog.

Der findes masser af virksomheder, som online tilbyder dig selv at sammensætte en fotobog ud fra dine billeder, og som derefter leverer bogen til dig med posten. Det er nemt, og det er smart. Og så er det oplagt at benytte fotobøger til følgende formål:

 1. Fotobogen kan benyttes som gave til forældre eller bedsteforældre og f.eks. vise barnebarnets første år eller en fælles ferie, man var på.
 2. Fotobøger kan også benyttes blot til at have stående i hylden og tage frem, når det regner udenfor. Det er uden diskussion nemmere at hive en fotobog frem, end at gennemse flere hundrede billeder på computeren.
 3. Har man været ude at rejse, er det særligt rart efter rejsen at sætte sig ned og bearbejde alle indtrykkene, ved at udvælge de bedste feriebilleder. Disse billeder kan passende blive trykt i en fotobog. Har man udvalgt sine bedste ferie billeder til en fotobog, kan man eksempelvis også dele disse på forskellige rejseportaler, hvor rejseglade mennesker er samlet. TIl dette formål anbefales rejsesiden godtur.dk, hvor du bl.a. kan dele dine gode rejsebilleder.

Lav fotobog online

Hvor kan jeg lave en fotobog online?

Det umiddelbare svar er, at det kan du en hulens masse steder. For nogle år tilbage var det de mest fremsynede fotohandlere, der tilbød fremkaldelse af digitale billeder. I dag kan du få fremkaldt digitale billeder og lavet fotobøger hos såvel Bilka og Føtex, som Pixum, Vistaprint og faktisk også Apple og TDC.

Der findes forskellige sider online, som kan hjælpe dig videre i processen med at vælge udbyder til din fotobog. Det er nemlig vigtigt at dine billeder bliver trykt pænt, realistisk og lige. Mange af udbyderne er efterhånden blevet rigtig gode til at håndtere dine digitale billeder, og så vil det især være prisen, du kan sammenligne.

Er du Mac-bruger, så kan du gennem iPhoto få Apple til at trykke nogle meget lækre fotobøger af høj kvalitet. De koster dog også lidt mere end mange af de andre udbydere, som også er på markedet. Generelt må man dog sige, at en fotobog faktisk er billig at få lavet. Det er kun fordi teknikken er i orden og fordi trykkerierne leverer et højt antal af fotobøger, at prisen er så forholdsvis lav.

Her er en (ikke udtømmende) liste oversigt over steder, du kan få lavet en fotobog online:

 • Apple
 • Pixum
 • Bilka
 • TDC
 • Føtex
 • Cewe
 • Vistaprint
 • Myphotobook
 • Coop
 • Og mange andre steder

Hvordan er kvaliteten på en fotobog lavet online?

Der findes flere artikler og tests online, som kan hjælpe dig videre i processen med at vælge trykkeri af din fotobog. Hvis du laver og bestiller en fotobog online, som efterfølgende bliver leveret til dig med posten, så sørg altid for at kigge bogen godt igennem og at være kritisk overfor produktet og kvaliteten. Det skal være 100% i orden.

I visse tilfælde er farverne ikke trykt rigtigt, hvilket f.eks. kan komme til udtryk i billeder, der har et gennemgående blåt eller gult skær. I sådanne tilfælde kan du kontakte forhandleren af fotobogen, og høre hvordan I griber sagen an. I mange tilfælde får du enten mulighed for at få refunderet din betaling, eller for at få genudsendt en ny fotobog uden beregning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *